foto's - Reisverslag uit Kāgbeni, Nepal van Dick & Ellen Verstegen - WaarBenJij.nu foto's - Reisverslag uit Kāgbeni, Nepal van Dick & Ellen Verstegen - WaarBenJij.nu

foto's

Door: Ellen

Blijf op de hoogte en volg Dick & Ellen

24 November 2013 | Nepal, Kāgbeni

Hallo lezers,

We weten niet WIE onze blog precies lezen, maar het is heel bijzonder te weten dat mensen ons volgen.

En benieuwd zijn hoe de bruiloft was.

De westerse ceremonie was prachtig en Hom, Lauren en haar ouders waren mij en ons zeer dankbaar. Vooral Homs opmerking dat ieder woord betekenisvol was deed me goed. Lauren vond het ' better then her best dreams about it' . De rest van de dag was heel warm en feestelijk, en de hindoeceremonie twee dagen later in Homs dorp is niet te beschrijven.

Fantastisch allemaal, en er is veel te vertellen maar ik beperk me nu even tot een poging om 10 foto's te plaatsen. We hebben geweldig leuke en mooie filmpjes van de muziek, het dansen en de ceremonies, maar met de slechte verbinding gaat het niet lukken die nu te laten zien.

Tot later

alle goeds uit Nepal

Ellen

• 24 November 2013 - 14:09

Michiel:

Ellen, wat zie je er goed uit, helemaal jouw land, dat is wel duidelijk, alle goeds van Michiel uit Geldrop

• 24 November 2013 - 15:31

Pieter En Janine:

Lieve Ellen en Dick,
    met plezier volgen we jullie reisverslagen en delen enigszins vanuit onze luie stoel en zonder ontberingen iets van wat jullie daar allemaal meemaken.
    Goed om te lezen dat de bruiloft zo geslaagd was en Ellen ziet er ook zo mooi uit.
    We wensen jullie volgende week een goede reis terug en tot ziens.
    Een warme groet,
    Pieter en Janine

• 24 November 2013 - 17:17

Maarten:

Je hebt ons in spanning gehouden Ellen, maar fijn om te horen dat de verschillende huwelijkceremonies goed zijn verlopen. Dat het prachtig is geweest vertellen de mooie foto's. Fijn iedereen op zijn paasbest en stralend te zien. Veel geluk voor het bruidspaar en voor jullie: goede reis naar huis!

• 24 November 2013 - 17:47

Hans Deimann:

We hebben de foto's gezien hier aan de keukentafel, groeten van Marleen en Hans en Esther

• 24 November 2013 - 18:22

Herna:

Wat een mooie foto's. En wat zullen jullie genoten hebben. Ik ben ook in Nepal (Pokhara) getrouwd en door de jaren heen vaak te gast geweest op bruiloften in Pokhara dus ik weet hoe mooi een bruiloft in Nepal is. Ik hoop dat jullie later de tijd hebben om te vertellen hoe de 2 feesten waren. Ik ben ook nieuwsgierig hoe de prachtige bruid in Nepal terecht kwam.
    Groeten Herna

• 24 November 2013 - 22:07

Hennita:

O, wat prachtig allemaal.En jij in die sari, Ellen helemaal mooi.
    Wat geweldig dat jullie dit voor Hom en lauren gedaan hebben. Als er later nog moeilijke tijden komen, wat in
    de meeste huwelijken wel ooit gebeurt, hebben ze in elk geval een hartverwarmende start gehad, waar ze veel kracht uit kunnen putten. Ik ben heel benieuwd wat je met de ceremoniet gedaan hebt en verheug me op de filmpjes.Goeie reis terug met veel nagenieten.
    lieve groet, Hennita

• 25 November 2013 - 10:22

Gerard:

Wat foto's al niet kunnen doen
    ... zonder geluid,
    zonder beweging
    maar alsof je ons even door het heelal laat vliegen
    om bij de bruiloft van Hom en Lauren
    aanwezig te zijn.
    Met nieuwsgierigheid.
    Met belangstelling.
    Met het hart.
    Bedank voor de glimp van het onzegbare.
    Gerard

• 27 November 2013 - 15:16

Astrid Smit:

Dag Ellen en Dick,

ja ook ik lees jullie blog. Met interesse, verwondering, ontroering en bewondering. Leer jullie zo beter kennen dan dat jullie mij kennen: kwetsbaar zo'n reisverslag, maar in goede handen. Jullie ervaringen maken dat ik meer op aarde kom en dichter bij mezelf in stilte en rust. Dank en harte-groet, Astrid

Dick & Ellen

We zijn weer in Nepal, dat ons intussen best vertrouwd is. Destijds, dat is inmiddels 6 jaar geleden zei Dick: We gaan er een jaar tussenuit. Ellen en ik. Sabbatical noemen ze dat. Ellen is al eerder in Nepal en India geweest en daar gaan we nu, om te beginnen, ook weer heen. We gingen toen met een bijzondere opdracht van het Boeddhistisch kwartaalblad Vorm en Leegte, waarvoor ik o.m. een column schrijf en met de Boeddhistische uitegverij Asoka, met Stichting Vajra en met mijn zencentrum Zazen Foundation. Ellen: Nu ik, zolang weg ga, wordt het extra voelbaar dat veel mensen me dierbaar zijn. Twintig jaar geleden schreef ik "rondzendbrieven", die mijn moeder copieerde en doorstuurde. Soms duurde het maanden voor ik antwoord kreeg. Dankzij dit medium lijkt de afstand naar jullie nu een stuk kleiner! Achteraf zijn Ellen en ik tussen 2007 en nu vier keer in Nepal geweest en hebben we ongeveer 80 dagen in de bergen gelopen. Dick heeft een boek geschreven dat 'De tocht van het hart' heet en dat zich voor een flink deel afspeelt in Nepal en India. EN; we zijn inmiddels getrouwd. Sinds 2011. Mijn zencentrum is nu gevestigd in Nijmegen waar we ook wonen. Zie www.zennijmegen.nl. En we hebben een fors waterproject opgezet in de Kaski-regio: de aanleg van een compleet waterleidingstelsel voor ca 14.00 mensen in drie dorpen op de heuvels boven Pokhara.